Dierenartsengroep Rivierenland

Goede vruchtbaarheid van koeien in Werkhoven of Meteren

Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen voor het bevorderen van de vruchtbaarheid van uw koeien. Op regelmatige basis doen wij drachtigheidsonderzoek, eventueel met behulp van echografie. Bij deze scan bekijken we hoe het met de vruchtbaarheid van uw koeien in Meteren, Werkhoven of omgeving gesteld is. Mogelijke vruchtbaarheidsstoornissen worden eveneens aan het licht gebracht en worden adequaat aangepakt.

Ontvang advies op maat over de vruchtbaarheid van uw koeien

Behalve dat we een echografie uitvoeren, kunnen de vruchtbaarheidsgegevens uit PIR-DAP geanalyseerd worden en zo kunnen bedrijfsproblemen voortijdig worden onderkend en bijgestuurd. Met dit systeem kunnen dierenartsen in uw bedrijfssystemen kijken, waardoor er advies op maat gegeven kan worden. Het systeem werk volkomen veilig. Uw gegevens komen nooit op straat te liggen en wij hebben alleen inzage in gegevens waar u ons inzage in geeft.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie rondom de vruchtbaarheid van uw koeien of schapen, of ervaart u vruchtbaarheidsproblemen bij uw koeien in Meteren of Werkhoven? Wij helpen u graag en voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies. Ook voeren wij uiteraard de beste vruchtbaarheidsbehandelingen uit bij uw koeien. Wilt u een afspraak maken in onze praktijk of heeft u andere vragen? Neem hiervoor telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0345-573211.