Dierenartsengroep Rivierenland

Onze schapendokter in Werkhoven en Meteren

Met specifieke gezondheidsproblemen bij schapen gaat u natuurlijk het liefst naar een gespecialiseerde schapendokter. Maar waar vindt u een dierenarts die gespecialiseerd is in de gezondheid van een schaap? Bij DG Rivierenland! Behalve het feit dat wij gespecialiseerd zijn in het oplossen van gezondheidsproblemen bij gezelschapsdieren als honden en katten, zijn wij ook dé dierenarts voor het onderzoeken van uw schaap, koe of geit.

Zorg naar wens voor dier en mens
Spoeddienst 24 uur per dag bereikbaar
Aangesloten bij het Huisdieren ZorgPlan

De schapendokter met verschillende specialismen

Onze dierenartsen houden zich niet alleen bezig met het oplossen van veel voorkomende gezondheidsproblemen bij hobbydieren. Zij hebben namelijk ook diverse andere specialismen. Zo houden onze dierenartsen zich ook bezig met het onderzoeken van vruchtbaarheidsproblemen en het uitvoeren van verschillende vruchtbaarheidsbehandelingen. Zij helpen u op deze manier bij het op een verantwoorde manier van het fokken van schapen.

Behandeling voor ziekten bij schapen

Schapen zijn dieren die vatbaar zijn voor enkele specifieke ziekten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een leverbot en maagdarmwormen. Hier heeft onze schapendokter in Meteren en Werkhoven verschillende medicijnen en behandelingen voor. Vaak zijn ziekten bij schapen eenvoudig te behandelen, mits de dierenarts de juiste middelen gebruikt om de ziekte te bestrijden. Daarom hebben wij de juiste middelen en expertise in huis om uw schaap te genezen van de leverbot en maagdarmwormen. Zo worden gezondheidsproblemen snel aangepakt.

Neem contact op bij vragen

Heeft u het vermoeden dat uw schaap besmet is met een leverbot of maagdarmwormen, of dat een van uw andere dieren een andere aandoening heeft? Neem dan contact op met onze specialisten. Onze schapendokter in Werkhoven of Meteren helpt u graag, zodat uw dieren snel weer gezond zijn. Ook worden uw dieren grondig onderzocht, om te voorkomen dat ze opnieuw ziek worden. U bereikt ons door te bellen naar 0345-573211.