Dierenartsengroep Rivierenland

Onze rundveedierenarts in Werkhoven en Meteren

De dierenartsen van DG Rivierenland zijn gespecialiseerd in het behandelen en onderzoeken van verschillende soorten hobbydieren en landbouwhuisdieren. Tevens zijn we actief als rundveedierenarts in Meteren en Werkhoven. In de loop der jaren hebben we ons gespecialiseerd in het behandelen van diverse gezondheidsproblemen die veel voorkomen bij rundvee. Zo zorgen wij onder andere voor een goede uiergezondheid van uw dieren.

Zorg naar wens voor dier en mens
Spoeddienst 24 uur per dag bereikbaar
Aangesloten bij het Huisdieren ZorgPlan

Met de juiste rundveedierenarts hebben uw dieren een goede uiergezondheid

Veel koeien en andere runderen krijgen na verloop van tijd last van uierontsteking, die daardoor minder of geen melk kunnen produceren. Een gemiddeld melkveebedrijf loopt jaarlijks duizenden euro’s aan inkomsten mis als gevolg van de uierontsteking van hun vee. Dit is natuurlijk een groot probleem. Daarom probeert onze rundveedierenarts, verbonden aan de praktijk in Werkhoven of Meteren, uw dieren zo snel mogelijk te laten herstellen en daarnaast wordt er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de juiste melkmethoden en de juiste machines hiervoor. Onze rundveedierenarts geeft hierbij een persoonlijk en deskundig advies.

Vraag deskundig advies aan de specialist

Onze gespecialiseerde landbouwhuisdierenartsen weten precies hoe ze uw rundvee moeten behandelen wanneer ze last hebben van de uierziekte of andere gezondheidsproblemen. Heeft u deskundig advies nodig? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0345-573211. Wij zorgen er dan voor dat uw dieren er snel weer bovenop komen.