Dierenartsengroep Rivierenland

Alle benodigde vaccinaties voor uw paard in Werkhoven of Meteren

Voor verschillende vaccinaties voor uw paard kunt u terecht bij DG Rivierenland in Meteren of Werkhoven. Onze ervaren en deskundige dierenartsen zorgen er met deze inentingen voor dat uw paarden niet ziek worden en hierdoor niet de productiviteit van uw bedrijf in de weg zitten. Wanneer uw paarden namelijk ziek zijn, loopt u de kans dat ze deze ziektes overbrengen op de andere dieren. Met de juiste vaccinaties voor uw paard in Meteren, Werkhoven of omgeving voorkomt u de kans op besmetting.

‚Äč

 • Alle vaccinaties die nodig zijn voor uw paard in Meteren

  Er zijn verschillende inentingen beschikbaar om uw paarden te beschermen tegen diverse aandoeningen. Wij zetten graag voor u op een rijtje voor welke aandoeningen wij de vaccinaties voor uw paard in Meteren verzorgen:

  • Tetanus
  • Influenza
  • Westnijl virus
  • Rhinopneumonie
  • Verschillende schimmels

   

  Laat onze dierenarts bij uw bedrijf langskomen

  Met uw paard gaat u natuurlijk niet zo makkelijk bij de dierenarts langs. Daarom komen onze gespecialiseerde dierenartsen graag langs bij u op locatie in de regio Werkhoven en Meteren voor de vaccinaties voor uw paard. Maak eenvoudig een afspraak door te bellen naar 0345 782 540, dan zorgen wij ervoor dat uw paard zo snel mogelijk gevaccineerd wordt. Hebben uw dieren ook andere gezondheidsproblemen? Moet uw paard of veulen bijvoorbeeld ook ontwormd worden? Ook daarmee helpen we u verder.