Dierenartsengroep Rivierenland

Alle benodigde vaccinaties voor uw paard in Werkhoven of Meteren

Er zijn verschillende vaccinaties voor uw paard beschikbaar. De ervaren en deskundige dierenartsen van DG Rivierenland zorgen er met deze inentingen voor dat uw paarden niet ziek worden en hierdoor niet de productiviteit van uw bedrijf niet in de weg zitten. Wanneer uw paarden namelijk ziek zijn, loopt u de kans dat ze deze ziektes overbrengen op de andere dieren. Met de juiste vaccinaties voor uw paard in Meteren, Werkhoven of omgeving, voorkomt u de kans op besmetting.

Alle vaccinaties die er nodig zijn voor uw paard

Er zijn verschillende inentingen mogelijk om uw dieren te beschermen tegen verschillende aandoeningen. Wij zetten graag voor u op een rijtje voor welke aandoeningen wij de vaccinaties voor uw paard verzorgen:

  • Tetanus
  • Influenza
  • Westnijl virus
  • Rhinopneumonie
  • Verschillende schimmels

Laat onze dierenarts bij u op het bedrijf langskomen

Met uw paard gaat u natuurlijk niet zo makkelijk bij de dierenarts langs. Daarom komen onze gespecialiseerde dierenartsen graag bij u op locatie in Werkhoven, Meteren of omstreken langs. Maak eenvoudig een afspraak door te bellen naar 0345-573211. Dan zorgen wij ervoor dat uw paard zo snel mogelijk gevaccineerd wordt. Op deze manier beschermt u uw paarden en andere dieren tegen besmetting van de meest voorkomende ziektes en aandoeningen. Neem dus snel contact met ons op.