Dierenartsengroep Rivierenland

Deskundige ontworming van geiten in Meteren of Werkhoven

Vroeg of laat krijgen veel dieren last van wormen, maar als uw geiten hier last van krijgen, is een effectieve ontworming verstandig. Schakel hiervoor de hulp in van de deskundige dierenartsen van DG Rivierenland. Bij een ontworming van geiten door onze veearts uit Werkhoven of Meteren wordt er gebruikgemaakt van hoogwaardige middelen in de vorm van pillen. Zo zijn uw geiten er snel weer bovenop.

Zorg naar wens voor dier en mens
Spoeddienst 24 uur per dag bereikbaar
Aangesloten bij het Huisdieren ZorgPlan

​Een goede begeleiding bij de ontworming van uw geiten

Wanneer uw geiten last hebben van wormen, is het belangrijk om deskundige begeleiding te vragen bij de ontworming. Op deze manier zijn uw geiten snel weer gezond en blijven uw ze ook lange tijd vrij van wormen. Daarom bekijken wij eerst goed de situatie van uw dier, waarbij wij letten op de volgende zaken:

  • Het gewicht van uw dier
  • Van welke soort wormen uw geit last heeft
  • Welk middel het best is voor de ontworming bij uw geit

Op deze manier bekijken we welke behandeling het best is en wordt er onderzocht hoe lang de behandeling nodig is en wat de juiste dosering van de middelen is. Zo voorzien wij u van persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Woont u in Meteren, Werkhoven of omgeving en hebben uw geiten last van wormen, waardoor er snel een ontworming nodig is? Of heeft u andere dieren die last hebben van andere gezondheidsproblemen? In alle gevallen helpen wij u graag. Maak een afspraak door te bellen naar 0345-573211. U kunt dit nummer ook bellen buiten kantooruren, wanneer er sprake is van een spoedgeval.