Dierenartsengroep Rivierenland

Dé dierenarts voor behandeling van uw geiten

Wanneer u een dierenarts nodig heeft in Meteren of Werkhoven, omdat uw geiten gezondheidsproblemen hebben, dan wilt u natuurlijk een beroep doen op een ervaren specialist. Gelukkig is DG Rivierenland gespecialiseerd in het behandelen van uw geiten en het ondersteunen van hun gezondheid. Wij zijn op de hoogte van alle gezondheidsproblemen die geiten kunnen hebben en gebruiken hier de nieuwste behandelmethoden voor.

Zorg naar wens voor dier en mens
Spoeddienst 24 uur per dag bereikbaar
Aangesloten bij het Huisdieren ZorgPlan

De dierenarts die optimaal voor uw geiten zorgt

De dierenartsen van DG Rivierenland zijn niet zomaar een dierenarts, maar wij zijn ook gespecialiseerd in het bevorderen van de gezondheid van landschapshuisdieren zoals geiten. Wij doen dit bijvoorbeeld door het toedienen van vaccinaties. Hiermee voorkomt u ziektes bij uw geiten. Met het vaccineren van geiten verschuift de focus van curatief naar preventief behandelen. Dit past in de trend van landbouwbedrijven die steeds groter worden. Wanneer u meer dieren heeft, is het natuurlijk steeds belangrijker dat deze niet ziek worden. Daarom komt onze dierenarts graag bij u langs om uw geiten in Meteren, Werkhoven of omgeving te vaccineren tegen verschillende aandoeningen. Natuurlijk verzorgen wij ook graag eventuele herhalingsvaccinaties, zodat uw dieren zo lang mogelijk beschermd zijn tegen verschillende aandoeningen.

Maak eenvoudig een afspraak

Voor het behandelen van uw geiten en ander vee komen wij graag langs bij uw bedrijf. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op. Wij komen graag bij u langs en zorgen ervoor dat we alle medicijnen en benodigdheden bij ons hebben. Voor het maken van een afspraak belt u naar 0345-573211.